Hlavní obsah

Nejpopulárnější mobilní aplikací letošního roku jsou Mapy.cz

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ve středu se konalo slavnostní vyhlášení druhého ročníku ankety Mobilní aplikace roku, kterou pořádá společnost Internet Info. Úspěch slavily Mapy.cz pro chytré telefony, jež se staly nejpopulárnějším programem. Zároveň získaly první místo v kategorii Mapy a navigace.

Foto: Novinky

Mapy.cz pro Windows Phone

Článek

"Za největší úspěch považujeme ocenění a volbu samotné hlasující veřejnosti, která multiplatformní aplikaci Mapy.cz vybrala jako celkově nejlepší aplikaci za poslední rok na českém trhu – aplikace dostala celkově největší počet hlasů ze všech aplikací v anketě," uvedl Ivan Mikula, manažer produktového týmu Smobil.cz.

"Ocenění uživatelů pro nás hodně znamená. Naše aplikace se snažíme dělat co nejvíce uživatelsky přijatelné a tato zpětná vazba nám dává najevo, že odvádíme dobrou práci. Vyvíjení dalších aplikací tím ovšem nekončí a už teď nás napadají další vylepšení, se kterými můžeme soutěžit i příští rok," doplnil Mikula.

Aplikace Mapy.cz je dostupná pro dvě stovky nejrůznějších typů mobilních telefonů a počítačových tabletů. Stáhnout aplikaci Mapy.cz můžete na stránkách Seznamu, nebo přímo v mobilním zařízení na webové adrese m.smobil.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám