Hlavní obsah

Nejtenčí chytrý telefon na světě se začne prodávat v prosinci

Novinky, mif

Na konci října odhalila společnost Motorola svůj nový chytrý telefon Razr, který je podle vyjádření zástupců firmy nejtenčí na světě. Jeho tloušťka je pouhých 7,1 milimetru. Podle serveru 4GTouch.com se novinka začne prodávat v prosinci. Zda se Razr objeví před Vánocemi i na pultech tuzemských obchodů, výrobce zatím nepotvrdil.

Článek

Nová Motorola Razr je vybavena dotykovým displejem s úhlopříčkou 4,3 palce a rozlišením 540 x 960 obrazových bodů. Srdcem telefonu je dvoujádrový procesor Cortex-A9 taktovaný na frekvenci 1200 MHz.

Pro uložení dat disponuje přístroj 16GB pamětí, kterou je možné dále rozšiřovat pomocí paměťových karet typu microSDHC. Ve výbavě nechybí ani GPS, WiFi, Bluetooth či 8MPx fotoaparát s automatickým ostřením diodovým bleskem, který dokáže natáčet i videa.

Motorola Razr pracuje pod operačním systémem Android. Cena za nedotovaný přístroj zatím nebyla oznámena, ale pohybovat by se měla okolo 13 až 14 tisíc korun. V zahraničí se telefon bude prodávat za dotovanou cenu okolo šesti tisíc korun.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám