Hlavní obsah

Apple přiznal problémy s výdrží iPhonu 4S, na vině je operační systém

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na konci října si začali majitelé nejnovější generace chytrého telefonu iPhone stěžovat na velice nízkou výdrž baterie. Podle oficiálního vyjádření společnosti Apple ale není chyba přímo v mobilu, ale v jeho operačním systému.

Foto: Novinky

iPhone

Článek

„iPhone 4S je hrozný! Teprve včera jsem si ho přinesl z obchodu a zdá se, že baterie ubývá o kousek každou minutu, i když s telefonem nic nedělám. Výdrž je horší než u mého stařičkého modelu 3GS,“ postěžoval si již dříve uživatel vystupující pod přezdívkou Scarface.

Tento nepříjemný problém by podle zástupců Applu měla řešit nová verze systému iOS s pořadovým číslem 5.0.1., která by měla vyjít v dohledné době. Mezitím dotčení uživatelé mohou zkusit vypnout automatické nastavování časové zóny nebo přeinstalovat celý mobilní operační systém. Někteří uživatelé tak na nízkou výdrž již vyzráli.

Bez problémů se neobešla ani předchozí generace iPhonu. První modely čtyřky trpěly ztrátou signálu, pokud jste podle vyjádření tehdejšího šéfa Applu Steva Jobse „drželi přístroj nevhodně“. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám