Hlavní obsah

Čeští obchodníci nabízejí nový iPhone 4S za 17 000 korun

Novinky, mif

U několika tuzemských obchodů se objevily nabídky na prodej nejnovější generace iPhonu. Ceny modelu 4S s kapacitou 16 GB startují na 16 990 Kč. Vyplývá to z informací tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz. Fyzicky však prodejci novinku skladem nemají, nabízejí ji pouze v rámci předobjednávky.

Článek

V nabídce tuzemských prodejců je možné vybírat mezi verzemi s kapacitou 16, 32 a 64 GB. A to jak v černé, tak v bílé barvě. 32GB verze je aktuálně nabízena za 19 500 Kč a 64GB za 22 tisíc korun.

U iPhonu 4S zachoval Apple vzhled jeho předchůdce. Hlavní změny se udály uvnitř přístroje. Ve srovnání se starší čtyřkou má novinka dvakrát rychlejší procesor a sedmkrát výkonnější grafiku. To je zásluha nového procesoru A5, který používá také iPad 2.

Vylepšení se dočkal také vestavěný fotoaparát, jehož rozlišení se zvýšilo z 5Mpix na 8Mpix. iPhone 4S dokáže natáčet videa ve Full HD rozlišení, přičemž nabízí i stabilizaci obrazu.

Nový chytrý telefon s logem nakousnutého jablka používá vylepšený operační systém iOS páté generace, který přináší přes 200 nových funkcí a vylepšení. [celá zpráva]

iPhone 4S se začne v první vlně prodávat ve vybraných státech 14. října. V České republice a na Slovensku bude novinka dostupná o dva týdny později, tedy 28. října.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám