Hlavní obsah

Seznam.cz v mobilu radí, kde najít nejbližší bankomaty, restaurace a obchody

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Seznam.cz vylepšila svou mobilní domovskou stránku o nový box s body zájmu v nejbližším okolí. Pár kliky je tak možné zobrazit bankomaty, restaurace, obchody i zastávky městské hromadné dopravy.

Článek

„Vylepšili jsme nejnavštěvovanější mobilní službu Seznamu. V dolní části mobilní domovské stránky najdou všichni majitelé dotykových telefonů s GPS nový box V mém okolí. Jedná se o obdobu bodů zájmu, které už uživatelé dobře znají z naší aplikace Mapy.cz. Uživateli umožní získat informace o tom, co je v jeho nejbližším okolí,“ uvedl Jiří Zika ze společnosti Seznam.cz.

Při prvním načtení mobilní domovské stránky Seznamu je nový box zašedlý a neaktivní. Aktivovat je ho možné po kliknutí na políčko ‚Vypsat místa v okolí‘ a současně po povolení zjištění polohy pomocí GPS satelitů.

„Po potvrzení se automaticky načtou již zmíněné body zájmu s informací, kolik se jich v dané kategorii od vás v nejbližším okolí nachází. Poloha se průběžně aktualizuje, takže i pokud někam jdete, pohybujete se, máte neustále přehled o tom, jak se dostat k nejbližším a nejzajímavějším bodům kolem vás,“ dodal Zika.

Mobilní stránku seznamu naleznete na webové adrese m.seznam.cz.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám