Hlavní obsah

Extrémně výkonný mobil s 3D displejem zlevnil za měsíc o čtyři tisíce korun

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

První telefon s trojrozměrným displejem od společnosti HTC se začal prodávat na začátku srpna. Tehdy model Evo 3D prodejci nabízeli za 15 až 16 tisíc korun. Podle informací tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, který provozuje společnost Seznam.cz, je možné novinku aktuálně pořídit až o čtyři tisíce levněji.

Foto: Novinky

HTC Evo 3D

Článek

HTC Evo 3D je v současnosti podle Zboží.cz možné pořídit nejlevněji za 11 960 korun. Cenu pod 12 tisíc pak nabízí celkem tři prodejci. Najdou se ale i obchody, které novinku nabízí za více než 16 tisíc korun.

Telefon je vybaven 4,3palcovým širokoúhlým displejem s rozlišením qHD, tedy 540x960 obrazových bodů. Jeho hlavní předností je schopnost zobrazovat 3D obraz bez nutnosti mít nasazené speciální brýle. Novinka je navíc vybavena dvěma fotoaparáty s rozlišením pět megapixelů, díky kterým dokáže 3D obraz i zachytávat.

Srdcem hi-endového 3D telefonu je dvoujádrový procesor Qualcomm Snapdragon, který pracuje na frekvenci 1,2 GHz. K dispozici má 1 GB operační paměti. Pro uložení dat je pak vybaven 1GB flash pamětí, kterou je možné dále rozšířit pomocí paměťových karet microSD o dalších 32 GB.

Novinku pohání operační systém Android. Ve výbavě nechybí ani WiFi, Bluetooth, GPS, či microUSB konektor, který je možné pomocí speciální redukce proměnit v HDMI výstup.

Reklama

Výběr článků

Načítám