Hlavní obsah

Extrémně tenký a výkonný Samsung Galaxy S2 se bude prodávat i v bílé barvě

Novinky, mif

Samsung Galaxy S2 je jedním z nejoblíbenějších chytrých telefonů s operačním systémem Android v současnosti. Prodalo se ho už přes šest miliónů kusů. Zaujmout ještě více lidí chce výrobce tím, že začne tento extrémně tenký a výkonný smartphone nabízet také v bílé barvě. V současnosti je totiž novinku možné koupit výhradně v černém provedení.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S2 white

Článek

Podle serveru Tom’s Hardware se bílý Galaxy S2 začne prodávat 12. září. Dostupný by měl být za stejnou cenu jako černá varianta, kterou je v obchodech možné sehnat už za necelých 11 tisíc korun. Vyplývá to z informací populárního tuzemského srovnávače cen Zboží.cz, jež provozuje jednička na českém internetu Seznam.cz.

Samsung Galaxy S II je vybaven dotykovým 4,27palcovým kapacitním displejem S-AMOLED, který nabízí rozlišení 800 x 480 obrazových bodů. Jeho hlavní předností by měla být dobrá čitelnost i za ostrého slunečního svitu, tedy v situacích, které činí problém většině konkurenčních modelů.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S2 white

Srdcem telefonu je výkonný dvoujádrový procesor Samsung Exynos taktovaný na 1,2 GHz. K dispozici je také 1024 MB operační paměti a 32GB prostor pro uložení dat, který je možné dále rozšířit pomocí paměťových karet typu microSDHC až o dalších 32 GB.

Telefon dokáže pracovat v sítích GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSDPA a HSUPA. Pohání ho mobilní operační systém Android 2.3. Jeho rozměry jsou 125 × 66 × 8,5 mm – tenčí smartphone byste na trhu hledali jen velice těžko. Velmi příjemná je také hmotnost zařízení, která činí 116 g.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám