Hlavní obsah

Výkonný supermobil od HTC s kvalitním displejem se začne prodávat až v červenci

Novinky, mif

Tuzemští internetoví obchodníci začali v předobjednávce nabízet očekávaný komunikátor Sensation, který se stane novou vlajkovou lodí společnosti HTC. I když novinka podle informací má být dostupná už v polovině června, prodejci tvrdí, že se jí dočkáme až v polovině července.

Článek

Podle informací obchodníků se HTC Sensation v Česku objeví 18. července. V předobjednávce jej je možné aktuálně pořídit za necelých 15 tisíc korun.

Novinka je vybavena 4,3palcovým širokoúhlým displejem s rozlišením qHD, tedy 540x960 obrazových bodů. Navíc bude patřit k nejodolnějším na trhu, protože bude pokryt speciální vrstvou Gorilla glass. Bez poškození by díky tomu měl vydržet například i pády na zem.

Foto: Novinky

HTC Sensation

Srdcem hi-endového telefonu HTC Sensation je dvoujádrový procesor Qualcomm Snapdragon, který pracuje na frekvenci 1,2 GHz. K dispozici má 768 MB operační paměti. Pro uložení dat je pak vybaven 1GB flash pamětí, kterou je možné dále rozšířit pomocí paměťových karet microSD o dalších 32 GB.

HTC Sensation disponuje 8Mpix fotoaparátem s dvojicí LED diod. Na čelní straně je umístěna druhá 1,2Mpix kamera, která slouží pro videohovory. Novinka umožňuje natáčet videa ve Full HD 1080p, rozlišení rychlostí 30 snímků za sekundu a se stereofonním zvukem.

Novinku pohání operační systém Android. Ve výbavě nechybí ani WiFi, Bluetooth, GPS, či microUSB konektor, který je možné pomocí speciální redukce proměnit v HDMI výstup. Rozměry zařízení jsou 126,1x65,4x11,3 mm a hmotnost 148 g, včetně baterie.

Reklama

Výběr článků

Načítám