Hlavní obsah

Nejtenčí smartphone na světě se v Česku začne prodávat za dva týdny

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Za necelé dva týdny, v úterý 24. května, by se měl v Česku začít prodávat nejtenčí smartphone na světě - Samsung Galaxy S II. Vyplývá to z informací tuzemských obchodníků, kteří přístroj nabízejí v předobjednávce. Novinka od Samsungu, která byla poprvé představena letos v únoru na největším veletrhu mobilních technologií na světě Mobile World Congress, zaujme kromě kompaktních rozměrů také vysokým výkonem.

Článek

Samsung Galaxy S II je vybaven dotykovým 4,27palcovým kapacitním displejem S-AMOLED , který nabízí rozlišení 800 x 480 obrazových bodů. Jeho hlavní předností by měla být dobrá čitelnost i za ostrého slunečního svitu, tedy v situacích, které činí problém většině konkurenčních modelů.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Nový chytrý mobil Galaxy S II patří k těm nejtenčím a zároveň nejvýkonnějším smartphonům na světě. Telefon má rozměry 125 × 66 × 8,5 mm – tenčí smartphone byste na trhu hledali jen velice těžko. Velmi příjemná je také hmotnost zařízení, která činí 116 g.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Srdcem telefonu je výkonný dvoujádrový procesor Samsung Exynos taktovaný na 1,2 GHz. K dispozici je také 1024 MB operační paměti a 32GB prostor pro uložení dat, který je možné dále rozšířit pomocí paměťových karet typu microSDHC až o dalších 32 GB.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Telefon dokáže pracovat v sítích GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSDPA a HSUPA. Pohání ho mobilní operační systém Android 2.3.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Samsung Galaxy S II je již možné v některých tuzemských obchodech objednat za necelých 14 tisíc korun, avšak pouze v rámci předobjednávky. První přístroje by do republiky měly podle informací prodejců dorazit v úterý 24. května.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám