Hlavní obsah

Operátoři lákají zákazníky na tisíc SMS zpráv zdarma i levný internet v zahraničí

Novinky, Miloslav Fišer

Všichni tuzemští operátoři již naplno rozjeli svoje jarní akce, ve kterých nabízejí novým i stávajícím zákazníkům zajímavé benefity. Získat tak lze například tisíc SMS zpráv zadarmo k nové SIM kartě, nebo nový netbook za jednu korunu. Na své si přijdou lidé i v zahraničí, kteří chtějí být neustále připojeni k internetu.

Foto: Profimedia.cz

Tuzemští operátoři již naplno rozjeli jarní akce - ilustrační foto.

Článek

Největší tuzemský operátor Telefónica O2 pro zákazníky připravil hned několik akcí. Jednou z nejzajímavějších je možnost odeslat každý měsíc po dobu jednoho roku až tisíc SMS zpráv zadarmo s novou předplacenou kartou s tarifem O2 NA!HLAS. Bezplatně je možné SMSky odesílat pouze v rámci sítě O2.

„Nabídka je určena hlavně mladým zákazníkům, u kterých je posílání SMS velmi oblíbenou formou komunikace. Kromě 1000 SMS měsíčně získají uživatelé nových O2 karet i garantovanou odměnu v programu Odměna za dobití v podobě věcných cen, volných SMS a minut nebo významných slev u partnerů programu,“ řekl Novinkám Petr Matějovský ze společnosti Telefónica O2.

U operátora mohou až do konce června noví i stávající zákazníci předplacených služeb s tarifem NA!HLAS nebo NA!PIŠTE využít nabídky, která jim umožní volat třem vybraným číslům z O2 sítě za cenu 50 haléřů za minutu. Od aktivace je akce platná po dobu půl roku, jedinou podmínkou je dobití kreditu alespoň za 300 Kč jednou za čtyři týdny.

Až do konce května si na své přijdou i podnikatelé, kteří přejdou se svým číslem k O2 nebo si aktivují nové číslo s tarifem Podnikání nebo NEON. Na dva roky získají navíc 30 % volných minut, respektive 50 procent k druhému číslu, a chytrý mobil Nokia C5 za jednu korunu.

K ADSL internetu s rychlostí 16 Mb/s za 600 Kč je u Telefóniky možné pořídit druhou službu, jako je digitální televize nebo pevná linka, za měsíční poplatek 50 korun. Celkově tedy zákazníci za dvě služby zaplatí 650 Kč.

Levný internet na zahraniční cesty

Vodafone láká zákazníky na levný internet v některých zahraničních destinacích. „S novými tarify Vodafone Passport data na den a Vodafone Passport data na stálo mohou zákazníci využívat internet v mobilu v zahraničí za stejnou cenu jako v ČR, navíc zaplatí jen jednorázový poplatek 50 Kč na den, respektive 177 Kč na měsíc,“ uvedla Adéla Konopková z Vodafonu.

Studentům ve věku 15 až 26 let pak operátor nabízí tarify na míru, s nimiž mohou ušetřit na datových přenosech 50 procent z ceny – za měsíc zaplatí 89 korun. Za 150 Kč získají 50 volných minut a za dalších 100 korun 200 volných minut.

Za 2700 Kč si mohou zákazníci v rámci Tarifů na míru aktivovat neomezené volání. „V případě, že si tarif aktivují v eShopu Vodafonu získají navíc desetiprocentní slevu Po svém a za tarif zaplatí měsíčně pouze 2430 Kč,“ poradila Konopková.

Noví i stávající zákazníci si pak u Vodafonu mohou aktivovat limitovanou edici takzvaných Geniálních balíčků, díky kterým proti běžným ceníkovým cenám ušetří od 125 do 544 korun.

Internetový modem a notebook za jednu korunu

U T-Mobilu mohou noví zákazníci získat internetový USB modem Huawei a netbook Lenovo IdeaPad S10-3 za jednu korunu. „Jediné, co musí zákazník pro jejich získání udělat, je aktivovat si nebo prodloužit jakýkoli aktuálně nabízený mobilní hlasový tarif na dobu dvou let a k tomu si pořídit datový tarif. Vybrat si lze ze dvou alternativ: Internet na cesty Standard za 499 Kč s DPH pro běžné uživatele nebo pro náročnější surfaře pak Internet na cesty Premium za 999 Kč s DPH na 24 měsíců,“ uvedla mluvčí T-Mobilu Martina Kemrová.

Až do konce května je možné u růžového operátora pořídit Internet ADSL Standard bez pevné linky s rychlostí až 8 Mb/s za měsíční paušál 399 Kč. Tato cena přitom platí po celou dobu uzavření smlouvy, tedy dva roky.

T-Mobile také až do června zlevnil instalaci digitální televize s programovou nabídkou TV Standard na jednu korunu. „Navíc i nadále platí speciální slevy na měsíční paušál u TV Standard, který lze pořídit při podpisu smlouvy na dva roky za 399 Kč měsíčně,“ připomněla Kemrová.

V rámci nabídky Kouzelné úterky přináší T-Mobile klientům výhodu spojenou s některou ze služeb T-Mobile a navíc dostanou dva produkty u vybraných partnerů za cenu jednoho. Vedle polovičních cen za SMSky do vlastní sítě si mohou zákazníci užít zvýhodněné lístky do kina, nebo posezení s přáteli u piva.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám