Hlavní obsah

Extrémně tenký a výkonný mobil Samsung Galaxy S II stojí v Česku 15 tisíc

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Některé tuzemské obchody zařadily do své nabídky nový telefon Samsung Galaxy S II, který byl poprvé představen letos v únoru na největším veletrhu mobilních technologií na světě Mobile World Congress (MWC). Novinka zaujme atraktivním vzhledem i vysokým výkonem.

Článek

Nový chytrý mobil Galaxy S II patří k těm nejtenčím a zároveň nejvýkonnějším smartphonům na světě. Jeho tloušťka je pouhých 8,5 mm.

Samsung Galaxy S II je vybaven dotykovým 4,27palcovým kapacitním displejem S-AMOLED, který nabízí rozlišení 800 x 480 obrazových bodů. Jeho hlavní předností by měla být dobrá čitelnost i za ostrého slunečního svitu, tedy v situacích, které činí problém většině konkurenčních modelů.

Foto: Novinky

Samsung Galaxy S II

Srdcem telefonu je výkonný dvoujádrový procesor Samsung Exynos taktovaný na 1 GHz. K dispozici je také 1024 MB operační paměti a 32GB prostor pro uložení dat, který je možné dále rozšířit pomocí paměťových karet typu microSDHC až o dalších 32 GB.

V některých tuzemských obchodech je možné Samsung Galaxy S II již nyní objednat za 14 990 Kč, avšak pouze v rámci předobjednávky. První přístroje by do republiky měly dorazit až na přelomu května a června.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám