Hlavní obsah

iPhony měly o víkendu opět problémy s nastavením hodin

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Uživatele některých mobilních telefonů iPhone od firmy Apple ve Spojených státech, kde se v noci na neděli měnil čas na letní, čekalo nemilé překvapení. Čas v telefonu se jim posunul o hodinu zpět místo dopředu a proti skutečnosti se tak lišil o dvě hodiny. Internet pak zaplavily jejich stížnosti.

Článek

Jeden z uživatelů si stěžoval na to, že zmeškal mši, jiný málem nestihl cvičení jógy. Mnozí další se pak ptali na radu. Stačilo telefon vypnout a zapnout nebo ho přepnout do režimu "letadlo" a zase zpět.

Není to první případ, kdy měly iPhony problém s časem. Na Nový rok způsobila závada v nastavení času, která vypnula u budíku zvuk, že někteří lidé zaspali. Přístroje také měly problém vrátit se na podzim na zimní čas. [celá zpráva]

Nynější problém s přechodem na letní čas měli uživatelé iPhonů s předplacenými službami od operátorů AT i Verizon. Společnost Apple se k chybné změně času zatím nevyjádřila.

Problém zřejmě není omezen jen na telefony iPhone. Na podobné problémy si stěžovali i někteří vlastníci jiných produktů firmy Apple, například přehrávačů iPod Touch a počítačových tabletů iPad.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám