Hlavní obsah

Čeští prodejci nabízejí nový supermobil Nokia E7 za 14 500 korun

Novinky, Miloslav Fišer

V nabídce tuzemských internetových obchodů se v tichosti objevila nová vlajková loď společnosti Nokia – model E7. Zatím však není dostupný, vytvářet je možné pouze předobjednávky. První kusy Nokie E7 by se podle dostupných informací měly v Česku objevit příští měsíc. Původně přitom finský výrobce plánoval zahájení prodeje už na prosinec loňského roku.

Foto: Novinky

Nokia E7

Článek

Nokia E7 nabídne velký čtyřpalcový displej s rozlišením 360 x 640 obrazových bodů a s výsuvnou QWERTY klávesnicí. Ta vychází z tradičních počítačových klávesnic. Psát všemi deseti prsty na ní kvůli drobným rozměrům ale nejspíš nebude možné.

Foto: Novinky

Nokia E7

Srdcem telefonu bude procesor ARM1176 s frekvencí 680 MHz, který bude mít k dispozici 256 MB operační paměti. Pro uložení dat bude novinka vybavena vestavěnou pamětí s kapacitou 16 GB.

Ve výbavě Nokie E7 nebude chybět Bluetooth, wi-fi, nebo GPS s doživotní aktualizací map zdarma. Samozřejmostí bude vestavěný fotoaparát s rozlišením osm megapixelů, který bude vybaven dvoubodovým bleskem a bude schopný natáčet i videa ve vysokém rozlišení.

Foto: Novinky

Nokia E7

Podle vyjádření společnosti Nokia by se měly první kusy novinky objevit v Česku v průběhu příštího měsíce. „První informaci o business telefonu Nokia E7 jsme přinesli někdy v létě roku 2010. Nyní již známe i předpokládaný termín prodeje, kterým bude v ČR duben,“ uvedla Nokia ve svém internetovém obchodě.

Tuzemské internetové obchody aktuálně nabízejí Nokii E7 v předobjednávce za 14 500 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám