Hlavní obsah

Na internet uniklo video s novým herním mobilem od Sony Ericssonu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Na internet uniklo reklamní video, které zachycuje nový mobilní telefon Xperia Play od Sony Ericssonu. Jak již název přístroje napovídá, novinka bude určena především pro hráče. Upozornil na to server Droidnytt, který zároveň video zveřejnil na serveru YouTube.

Článek

Z uniklého videa je patrné, že novinka bude konstrukčně vycházet z modelu Sony Ericsson Xperia X10. Dominantním prvkem telefonu tedy bude dotykový displej. Pod ním budou umístěna čtyři dotyková tlačítka.

První rozdíl proti modelu X10 je patrný při vysunutí klávesnice. Místo QWERTY kláves pro pohodlnější psaní se zde ukrývá herní ovladač, který je podobný joysticku od PlayStationu. Zaměření telefonu je tedy jednoznačné – hráči.

Sony Ericsson prozatím pečlivě tají všechny technické parametry nového mobilu. Novinka by však měla uspokojit i náročnější uživatele, neboť spadá do kategorie chytrých komunikátorů rodiny Xperia.

Zatím není ani jasné, kdy se Sony Ericsson Xperia Play objeví na tuzemském trhu, ani jaká bude jeho cena.

Foto: Novinky

Sony Ericsson Xperia X10

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám