Hlavní obsah

Lexar vyrobil extrémně rychlou 32GB paměťovou kartu pro mobily

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Lexar představila novou paměťovou kartu typu microSDHC, která patří k nejrychlejším na trhu. Vhodná je tak především pro zařízení, kde je kladen důraz na vysokou rychlost, jako jsou mobilní telefony. Její kapacita je 32 GB - kartu s větším úložným prostorem byste na trhu hledali jen těžko.

Foto: Novinky

Lexar 32 GB High-Speed Mobile microSDHC

Článek

Karta Lexar 32 GB High-Speed Mobile microSDHC spadá do třídy deset, tedy v dnešní době do nejvyšší dostupné rychlostní třídy. Nová flash karta je tak vhodná především pro zařízení, kde je kladen důraz na vysokou rychlost.

Podle informací výrobce by novinka měla být schopna zapisovat data rychlostí 10 MB/s. Čtení by pak mělo dokonce fungovat rychlostí 20 MB/s.

Foto: Novinky

Lexar 32GB Lexar High-Speed Mobile microSDHC

Součástí balení je i kompaktní USB čtečka paměťových karet. Díky tomu je možné novinku používat také jako malý rychlý flash disk.

Rychlá paměťová karta Lexar 32 GB High-Speed Mobile microSDHC se již objevila v českých internetových obchodech za cenu okolo 1600 Kč. Skladová dostupnost karty je ale zatím většinou neznámá.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám