Hlavní obsah

Mapy.cz v iPhonu zobrazí aktuální pozici i oblíbená místa

Novinky, Miloslav Fišer

Jednička na českém internetu Seznam.cz představila novou mobilní aplikaci Mapy.cz, která usnadní orientaci na cestách. Určena je výhradně majitelům mobilního telefonu iPhone od Applu. Novinka dokáže ukázat na mapě aktuální polohu a vybrané body zájmu ve vašem okolí.

Foto: Novinky

Aplikace Mapy.cz pro iPhone

Článek

Nová aplikace pro iPhone, která využívá plnohodnotné mapové podklady ze služby Mapy.cz, spolupracuje také s databází Firmy.cz na základě aktuální pozice uživatele.

Díky tomu dokáže na displeji telefonu zobrazit nejbližší restaurace, bankomaty, nebo například úřady, a to včetně kompletních informací z firemního zápisu.

Foto: Novinky

Aplikace Mapy.cz pro iPhone

Nová aplikace je v současnosti dostupná výhradně pro iPhone. Využívat službu Mapy.cz mohou ale také uživatelé jiných mobilních telefonů na internetové adrese m.mapy.cz.

„Vydáním aplikace jsme neskončili. Chceme reagovat na podněty našich uživatelů a na základě jejich zpětné vazby aplikaci dále vylepšovat. Zároveň ji chceme postupně rozšiřovat o další funkce a pracovat na ještě kvalitnějším vyhledávání,“ uvedl Lukáš Pulda, produktový manažer Seznam.cz.

Stahovat aplikaci Mapy.cz pro iPhone je možné prostřednictvím aplikace iTunes. V nejbližší době plánuje Seznam.cz představit také aplikaci pro dotykový Symbian a do půl roku vyjde verze pro Android.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám