Hlavní obsah

Unikátní pouzdro se solárním panelem dvojnásobně prodlouží výdrž iPhonu

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mobilní telefon iPhone je fenoménem dneška. Není proto divu, že se výrobci po celém světě snaží nabídnout co nejširší škálu příslušenství, které by co nejvíce využilo potenciál tohoto oblíbeného multimediálního přístroje. Jedním z posledních doplňků pro komunikátory s logem nakousnutého jablka je speciální pouzdro, které prodlouží výdrž telefonu téměř dvojnásobně.

Foto: Novinky

Mooncharge hybrid solar

Článek

Pouzdro Mooncharge hybrid solar má v sobě vestavěnou druhou baterii. Ta se může nabíjet stejně jako interní prostřednictvím USB konektoru, ale co je zajímavější, také pomocí vestavěného solárního panelu.

Foto: Novinky

Mooncharge hybrid solar

Druhá baterie by měla zvýšit výdrž iPhonu 4 při brouzdání po internetu o osm hodin, při sledování videa o deset hodin a při přehrávání hudby dokonce o rekordních 27 hodin.

Foto: Novinky

Mooncharge hybrid solar

Dobití baterie pomocí solárního panelu je poměrně efektivní. Pokud s telefonem strávíte na přímém slunci 20 minut, vydrží přístroj pracovat v pohotovostním režimu o 50 minut déle. To bohatě stačí pro uskutečnění pětiminutového hovoru.

Foto: Novinky

Mooncharge hybrid solar

Na pouzdře jsou umístěny čtyři LED diody, které signalizují, jak moc je baterie nabitá. Mooncharge hybrid solar je již nyní možné zakoupit v Anglii za necelých 1500 Kč. Kolik bude stát novinka v Česku a kdy se na tuzemském trhu objeví, zatím není známo.

Filmy z iPodu jako v kině
Na první pohled připomíná dokovací stanice E-Pod jídelní stojánek na vajíčko. V drobném kulatém těle se ale ukrývají integrované stereofonní reproduktory, které podle výrobce dokážou ozvučit prostor stejně dobře, jako kterýkoliv televizor.Přímo v základně dokovací stanice je umístěn také projektor. Ten svým návrhem vychází z nejmenšího projektoru na světě, který dokáže pomocí LED technologie promítnout obraz až o velikosti jeden a půl metru.Na stojánku jsou umístěna speciální tlačítka, kterými je možné ovládat přehrávání filmů nebo hudby. Přístroj funguje také jako budík, ráno vás tak iPhone může probudit oblíbenou hudbou.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám