Hlavní obsah

Steve Jobs nejspíš příští týden odhalí nový iPhone 4G

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V pondělí 7. června vypukne v San Francisku netrpělivě očekávaná konference Worldwide Developers Conference 2010 (WWDC). Na ní společnost Apple pravidelně odhaluje svoje technologické novinky. V kuloárech se proslýchá, že letos generální ředitel firmy Steve Jobs představí nejnovější iPhone 4G. Apple však zatím informaci nepotvrdil.

Článek

Odhalení iPhonu 4G nicméně nebude velkým překvapením. Apple totiž již v polovině dubna ztratil jeho prototyp. Díky tomu všichni fanoušci již vědí, jak přesně bude novinka vypadat. [celá zpráva]

Nový vzhled iPhonu je proti předešlým generacím zcela odlišný. Zaoblené tvary nahradily zcela rovné linie.

Celý obvod přístroje lemuje hliníkový pás, díky čemuž působí novinka daleko luxusnějším dojmem než jeho předchůdce. Novinka je navíc o poznání tenčí než verze 3GS.

Konference WWDC 2010 v San Francisku potrvá pět dní a již nyní je jisté, že zájem o ni bude obrovský. Rezervace pro více než 5000 návštěvníků totiž byly rozprodány za pouhých osm dní.

V roce 2009 Apple na konferenci odhalil nový operační systém Snow Leopard, inovované MacBooky a komunikátor iPhone 3GS. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám