Hlavní obsah

Jak bude vypadat nejnovější iPhone 4G v bílé barvě

Novinky, Miloslav Fišer

V polovině dubna údajně ztratila společnost Apple prototyp nejnovějšího mobilního telefonu iPhone 4G. Díky tomu všichni fanoušci těchto přístrojů věděli, jak přesně bude novinka vypadat. Nyní se serveru asijskému Apple.pro podařilo získat snímek bílé verze komunikátoru, která by se měla společně s černou variantou začít prodávat ještě letos.

Článek

Snímek s iPhonem 4G v bílé barvě obletěl celý svět. Grafikům ze serveru iSpazio.net se novinka dokonce líbila natolik, že vytvořili její vizualizaci z různých úhlů pohledu.

Nový vzhled iPhonu je proti předešlým generacím zcela odlišný. Zaoblené tvary nahradily zcela rovné linie.

Celý obvod přístroje lemuje hliníkový pás, díky čemuž působí novinka daleko luxusnějším dojmem než jeho předchůdce. Novinka je navíc o poznání tenčí než verze 3GS.

I když přístroj není funkční, z fotografií je možné vypozorovat některá vylepšení. Příkladem může být vestavěný fotoaparát, který je nově vybaven přisvětlovací diodou.

iPhone 4 má navíc druhou kameru na přední straně vedle reproduktoru pro videohovory – tou nebyla vybavena ani jedna verze tohoto populárního mobilního telefonu.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám