Hlavní obsah

Žena žaluje operátora za to, že odhalil její manželskou nevěru

Až 600 000 kanadských dolarů (zhruba 12 miliónů korun) požaduje jedna Kanaďanka po místní telefonní společnosti jako odškodné za to, že podrobnou fakturou zaslanou rodině odhalila její mimomanželský vztah. Pětatřicetiletá Gabriella Nagyová svoji žalobu zdůvodňuje tím, že byl narušen její soukromý život.

Foto: Profimedia.cz

Článek

Podle soudního spisu Nagyová žádala telekomunikační společnost Rogers, aby zaslala fakturu na její jméno. Místo toho ale faktury za televizi, internet i pevnou telefonní linku přišly na jméno jejího manžela.

Manžel si fakturu prošel a zjistil, že se tam pravidelně opakovalo jedno číslo. Nelenil a vytočil ho. Na druhé straně se ozval mužský hlas, jehož majitel se přiznal k třítýdennímu románku s manželkou volajícího.

"Manželství skončilo," řekla žena podle agentury AFP. "Všechno se to stalo proti mé vůli," dodala. Obvinila společnost Rogers, že způsobila její rozvod, a "zasáhla tak do jejího soukromého života".

Společnost se brání tím, že faktury za všechny služby poslala hromadně na žádost manželů. "Manželství zkrachovalo, ale to by se stalo tak jako tak, nezávisle na způsobu, jakým žalobkyně a její manžel dostali faktury," soudí vedení telekomunikační společnosti.

Žena dostala výpověď za pomluvy na Facebooku

O tom, že moderní technika nemusí vždy lidem jen pomáhat, se loni přesvědčila také mladá žena, která je známá pouze pod přezdívkou Lindsay. Protože jednou neměla v práci svůj den, napsala všem svým přátelům na Facebooku, co si myslí o svém šéfovi, a to pěkně zostra.

„Pane bože, já nesnáším svou práci! Můj šéf je naprostý perverzní úchyl, který mi zadává ty nejhorší úkoly, jen aby mě naštval,“ napsala s vulgárními poznámkami Lindsay do svého statusu na Facebooku.

Jejího bouřlivého výkřiku si v internetové síti všiml šéf Brian a hned jí oznámil, že má výpověď: „To sis za pět měsíců ještě opravdu nevšimla, že jsem gay? Práci ti zadávám stejně jako ostatním, ale pokud tě obtěžuje, zítra už nemusíš chodit.“ [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám