Hlavní obsah

Neomezené mobilní volání za paušál nabídne od neděle T-Mobile

Mobilní operátor T-Mobile od neděle zavede tarify pro neomezené volání za měsíční paušální poplatek. Jeden tarif umožní bezplatné volání v rámci sítě operátora a na pevné linky, druhý bude určen pro volání do všech sítí. Firma to uvedla v tiskové zprávě.

Foto: Natalie Behring, Reuters

Článek

"Rozhodli jsme se vyjít vstříc těm zákazníkům, kteří měsíčně provolají velký počet minut, a zároveň jim umožnit plnou kontrolu nad výší telefonního účtu," uvedla mluvčí Martina Kemrová. Nové tarify podle ní navazují na komunitní tarify umožňující neomezenou komunikaci ve skupině až pěti uživatelů. Konkurenční Telefónica O2 nabízí mobilní volání za paušál v rámci své tarifní řady Neon 1,5 roku.

Zájemci o tarif Grand získají za měsíční paušál 2000 korun neomezené volání v rámci sítě T-Mobile a také na pevné linky. V ceně je i kredit 1000 korun, který lze využít na SMS a volání do jiných sítí. Grand Plus pak přináší neomezené volání do všech tuzemských sítí za 3990 Kč měsíčně.

Společnost T-Mobile Czech Republic působí na českém trhu od roku 1996. K 30. září 2009 společnost obsluhovala téměř 5,5 miliónu zákazníků, což bylo nejvíce na trhu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám