Hlavní obsah

Unikátní mobil od Sony Ericssonu pro nejnáročnější má průhledný displej

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Společnost Sony Erisscon pracuje na novém mobilním telefonu, který plánuje uvést na trh ještě letos před Vánocemi. Novinka by měla být podle vyjádření výrobce určena pro ty nejnáročnější uživatele. Zaujmout se je bude snažit především unikátním průhledným displejem.

Článek

Nový mobilní telefon od Sony Ericssonu se bude jmenovat Pureness, což v překladu znamená čistota. V tomto duchu se výrobce snažil zhotovit i vzhled celého mobilu, který působí velice strohým dojmem.

Foto: Novinky

Sony Ericsson Pureness

Sony Ericsson prozatím pečlivě tají všechny technické parametry nového mobilu. Novinka by však měla uspokojit i náročnější uživatele, neboť spadá do kategorie chytrých komunikátorů rodiny Xperia.

Podle informací výrobce bude novinka nabízena pouze v limitované edici, neuvádí se však, kolik přístrojů bude do prodeje celkově uvedeno. Komunikátory Pureness by měly být prodávány ve vybraných světových metropolích letos v listopadu.  

Jak budou vypadat nejluxusnější mobily v roce 2015
Britská společnost Vertu vyrábí luxusní telefony na světě, za které jsou lidé kvůli prestiži ochotni zaplatit desítky i statisíce korun. A právě pro tuto firmu vytvořil přední tokijský designér Norihiko Inoue extravagantní návrh, jak by mohl vypadat nejluxusnější mobilní telefon v roce 2015.Mobilní telefon Void je vyroben z jednolité kovové slitiny. Ta je dutá, díky čemuž je do jejích útrob možné umístit displej, procesor i všechny další nezbytné hardwarové součásti. Z kovového kvádru designér Norihiko Inoue odřezal všechny přebytečné části tak, aby to vypadalo, že je celý přístroj složen jen z několika kovových proužků.  I když celý telefon nepůsobí na první pohled příliš drobně, ve skutečnosti nejsou všechny jeho díly o moc větší než samotný displej. Na spodní části mobilu, která díky tenkým kovovým plátům působí velice vzdušným dojmem, jsou umístěna ovládací tlačítka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám