Hlavní obsah

S iPhonem do bazénu aneb S vodotěsným pouzdrem se můžete i potápět

Novinky, Miloslav Fišer

Komunikátor iPhone od Applu je fenoménem dnešní doby, podle kterého se určují aktuální trendy ve světě chytrých telefonů. V Číně nyní pro všechny příznivce jablíčkových mobilů a multimediálních přehrávačů vymysleli nové vodotěsné pouzdro, se kterým se jeho majitel může klidně i potápět.

Foto: Novinky

Voděodolné pouzdro pro iPhone

Článek

Abyste se s komunikátorem mohli potápět, musíte jej umístit do speciálního plastového obalu s mohutnými plastovými úchytkami, aby se k přístroji nedostala ani kapka. Celé pouzdro můžete navíc jednoduše nafouknout, aby plavalo vždy na vodní hladině.

Pokud zrovna nejste ve vodě, můžete mobil i s pouzdrem uchytit na pásek kalhot, nebo pomocí speciální úchytky se suchým zipem na paži, což ocení především sportovci. Pověsit jej také můžete na klíčenku na krk.

Foto: Novinky

Voděodolné pouzdro pro iPhone

Součástí nového podvodního pouzdra jsou i praktická sluchátka, která by díky speciálnímu materiálu měla držet o poznání lépe v uších, a to klidně i při koupání. Takzvaný Waterproof Bag pro iPhone stojí 34 USD, tedy v přepočtu zhruba 600 Kč.

Mezi výrobci je iPhone tak oblíben, že na trhu můžete narazit na spoustu dalšího zajímavého příslušenství. Jednoduše tak můžete například tento oblíbený mobil proměnit na projektor, nebo k němu připojit 3D virtuální brýle. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám