Hlavní obsah

Telefónica O2 zavede nový mobilní tarif bez měsíčních poplatků

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Telekomunikační firma Telefónica O2 od července zavede mobilní tarif, u kterého zákazníci nebudou platit měsíční poplatek ani uzavírat smluvní závazek. Konkurence podobný tarif nenabízí.

Článek

Tarif O2 Zero kromě jednotných cen do všech sítí umožní zákazníkům kontrolovat, kolik provolají. Mohou si totiž předem určit, kolik chtějí utratit, a jakmile se zvolené útratě přiblíží, jsou informováni pomocí SMS.

"Stále existují lidé, kteří mají obavy nejen z uzavírání smluvních závazků, ale i placení měsíčního paušálu. Obzvláště nyní je pro ně velice důležité, aby se jim náklady nevymkly z rukou. Proto jsme vytvořili tarif, který právě tyto potřeby reflektuje," uvedl ředitel pro segmentový marketing O2 Jan Karas.

Ceny jsou stanoveny tak, že platí stejně za volání a posílání SMS a MMS do všech sítí v jakoukoliv dobu. Minuta volání do všech sítí vyjde na 5,90 Kč, SMS do všech sítí pak 1,90 koruny. Za MMS zaplatí 5,90 Kč.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám