Hlavní obsah

Nové luxusní telefony s Windows Mobile jsou pokryty zlatem a stříbrem

Novinky, Miloslav Fišer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Pro nejnáročnější uživatele vytvořila společnost Bellperre novou kolekci luxusních mobilních telefonů Nero Gold. Mobil je vyroben z hliníku, oceli a titanu. Jeho povrch ale může být pokryt zlatem, stříbrem, nebo pravou kůží v nejrůznějších barevných odstínech.

Foto: Archiv, Novinky

Mobilní telefon Neo Gold

Článek

V odolném těle telefonu je umístěn barevný dvoupalcový displej s rozlišením 176 x 220 obrazových bodů. Ten je navíc chráněn odolným safírovým sklíčkem proti poškrábání.

Foto: Archiv, Novinky

Mobilní telefon Neo Gold

Přes svůj líbivý vzhled by měl telefon díky operačnímu systému Windows Mobile uspokojit i náročnější uživatele, kteří tak jednoduše mohou spravovat své kontakty a e-maily v Outlooku, či psát i prohlížet dokumenty ve Wordu, Excelu, nebo Powerpointu.

Foto: Archiv, Novinky

Mobilní telefon Neo Gold

Stejně jednoduše je možné v telefonu pracovat s kalendářem a dalšími aplikacemi, jež jdou díky operačnímu systému snadno nainstalovat. K počítači se mobilní telefon připojuje pomocí klasického mini USB konektoru.

Foto: Archiv, Novinky

Mobilní telefon Neo Gold

Znepříjemnit práci s telefonem by mohla snad jen drobná a úzká tlačítka, která jsou vyrobena z leštěné ocele. Rozměry mobilu Nero Gold jsou 100 x 44 x 15,5 mm a hmotnost činí 120 gramů. Žádné další technické parametry bohužel prozatím nejsou u telefonu známy.

Foto: Archiv, Novinky

Mobilní telefon Neo Gold

Vzhled zařízení pochází od designérů z Itálie, každý přístroj je ale na objednávku ručně skládán v Holandsku. Cena přístroje se bude díky luxusním materiálům, z kterých je vyroben, pohybovat v řádech desetitisíců korun.

Technické parametry:

  • Model: Bellperre Nero Gold
  • Displej: 2palcový s rozlišením 176 x 220 pixelů, odolné safírové sklíčko proti poškrábání
  • Výrobní materiál: Hliník, ocel, titan
  • Povrchový materiál: zlato, stříbro, barvená kůže
  • Sítě: GSM 900/1800/1900 MHz
  • Operační systém: Windows Mobile
  • Rozměry: 100 x 44 x 15,5 mm
  • Hmotnost: 120 g

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám