Hlavní obsah

iPhone může díky speciálnímu stojánku promítat filmy jako v kině

Novinky, Miloslav Fišer

Mobilní telefon iPhone je fenoménem dneška. Není proto divu, že se výrobci po celém světě snaží nabídnout co nejširší škálu příslušenství, které by co nejvíce využilo potenciál tohoto oblíbeného multimediálního přístroje. Nová dokovací stanice tak například dokáže z iPodu promítat videoklipy a filmy.

Článek

Na první pohled připomíná dokovací stanice E-Pod jídelní stojánek na vajíčko. V drobném kulatém těle se ale ukrývají integrované stereofonní reproduktory, které podle výrobce dokážou ozvučit prostor stejně dobře, jako kterýkoliv televizor.

Přímo v základně dokovací stanice je umístěn také projektor. Ten svým návrhem vychází z nejmenšího projektoru na světě, který dokáže pomocí LED technologie promítnout obraz až o velikosti jeden a půl metru.

Na stojánku jsou umístěna speciální tlačítka, kterými je možné ovládat přehrávání filmů nebo hudby. Přístroj funguje také jako budík, ráno vás tak iPhone může probudit oblíbenou hudbou.

Pomocí tohoto stojánku se iPhone nabijí a je možné jej i synchronizovat s počítačem. Dokovací stanice E-Pod by měla být kompatibilní také s multimediálními přehrávači iPod. Cena prozatím nebyla stanovena.

Nejzajímavější příslušenství pro iPhone a iPod
3D virtuální brýle iWear AV310
Brýle iWear AV310 jsou určeny pro používání s multimediálním přehrávačem iPod a populárním komunikátorem iPhone. S brýlemi tak například můžete sledovat trojrozměrné filmy. Podle představ výrobce zanechá iWear AV310 u uživatele ze sledování filmu stejný dojem, jaký by měl ze širokoúhlého 52palcového televizoru.  :. iWear AV310foto: Novinky Kromě samotného iPodu a iPhonu jsou brýle kompatibilní s nejrůznějšími přenosnými DVD přehrávači. Připojíte je jednoduše pomocí nejrůznějších redukcí, které jsou součástí balení. Brýle jsou napájeny jednou tužkovou baterií, díky níž můžete sledovat dvojrozměrné i trojrozměrné video po dobu 11 hodin. Pomocí kabelu je do zařízení přenášen také zvuk. Sluchátka jsou pevně připevněna k nožičkám brýlí.
Chladnička od Gorenje
Speciálně navržená a vyrobená chladnička Gorenje je vybavena dokovací stanicí umožňující nabíjení iPodu, přehrávání hudby a videa a připojení k internetu v případě, je-li v kuchyni k dispozici bezdrátové připojení. :. iPod Touch v dokovací stanici na chladničce.FOTO: Gorenje, Bez zdroje Zvuk je přehráván prostřednictvím vestavěných reproduktorů v ledničce, zatímco video se zobrazuje přímo na obrazovce iPodu Touch nebo iPhonu, pro které je nová chladnička navržena. Díky bezdrátovému přístupu k internetu mohou uživatelé vyhledávat a zobrazovat recepty v textovém nebo videoformátu, kontrolovat pokyny pro praní oděvů a kromě své oblíbené hudby poslouchat tipy týkající se příslušných domácích prací.
Reproduktory Logitech PureFi Anywhere 2
Speciální kompaktní stereoreproduktory s označením Logitech PureFi Anywhere 2 jsou zajímavým řešením pro poslech hudby u přehrávačů iPod či mobilního telefonu iPhone v domácím prostředí.  Zvuk zajišťují 5,1 cm a 7,6 cm drivery a integrován je i akumulátor s výdrží až 10 hodin hraní na jedno nabití. Připojený přehrávač iPod nebo komunikátor iPhone můžete ovládat pomocí dálkového ovládání. Reproduktory lze připojit ke všem iPod přehrávačům s dock konektorem a iPhone telefonům.
iPod Belkin Auto Kit
Zařízení iPod Belkin Auto Kitu umožňuje napájení iPodu nebo iPhonu z vašeho vozu pomocí cigaretového napáječe. Autokit vám umožní napájení iPodu z cigaretového napáječe a navíc disponuje 3,5 mm jack zdířkou pro propojení s vaším autorádiem nebo např. sluchátky, kazetovým adaptérem a podobně. :. iPod Belkin Auto Kit. Zdroj: Archiv

Apple iPhone 3G

Mobil iPhone je snad nejdiskutovanějším telefonem světa. Novinka s dodatkem 3G přidala podporu rychlých bezdrátových 3G sítí. Ty zatím využijete pouze v Praze a Brně (ne se všemi českými operátory).

Nový iPhone je ze strany výrobce neustále obohacovaný o nové funkce. Fanda moderních technologií jistě ocení integrovanou GPS navigaci a zachovaný výborný přehrávač multimédií.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám