Hlavní obsah

Hledání v mobilu přes Seznam u Vodafonu na půl roku zdarma

Novinky, mif

Zákazníci mobilního operátora Vodafone se ve vánočním balíčku mobilního internetu zdarma poprvé setkávají s vyhledávačem Seznam a s jeho dalšími mobilními službami. Po dobu šesti měsíců je tady mohou využívat zcela zdarma.

Foto: Seznam.cz, Novinky

Na mobilu můžete využít všechny služby, které vám nabídne Seznam.cz.

Článek

Hlavním přístupem na tyto služby byl mobilní portál operátora Vodafone Live! Nyní se tam už objevují všechny mobilní služby Seznamu včetně vyhledávání.

Na portálu Vodafone Live!, který mají koncoví uživatelé této mobilní sítě přednastavený ve svých mobilních telefonech, vidí uživatelé vyhledávací okénko i s logem Seznamu a mohou ho jednoduše využít pro hledání kdekoliv na internetu a také ve specializovaných vyhledávacích službách jako Firmy, Mapy, Zboží nebo Encyklopedie.

To vše pro první půl rok zdarma, poté za velmi příznivých cenových podmínek s denní sazbou 17 korun nebo měsíční sazbou 177 korun.

„Mobilní operátor Vodafone tak vyšel vstříc našim cílům dostat mobilní služby opravdu ke každému zákazníkovi. Pokud si teď v režimu zdarma lidé vyzkoušejí všechno, co jinak obsluhují na počítači, nebude pro ně problém tyto mobilní služby využívat i později,“ říká Ivan Mikula, produktový manažer Seznam na mobil.

Seznam u Vodafonu v Top službách

Kromě hledání se na Vodafone Live! dostávají i další služby Seznamu a to v záložce Mrkni na… hned pod vyhledáváním. Tady je prostřednictvím odkazu Seznam na mobil okamžitě dostupných 14 mobilních služeb Seznamu.

Výběr z nich se dále zobrazuje v odkaze Více služeb. V sekci Zprávy a počasí je dostupná mobilní verze Sportu, v sekci Informace a služby pak následují služby Encyklopedie, Slovník, Firmy a Mapy.

Sekce Zábava a kultura nabízí TV program a oblíbené komunitní služby Lidé a Spolužáci uživatelé najdou v sekci Přátelé. Sekce Email uživatelům zpřístupní v mobilní verzi jejich emailové schránky na Seznamu.

Seznam nabídl prvních šest mobilních služeb pro koncové zákazníky Vodafone už v dubnu letošního roku. V půlročním režimu zdarma tak uživatelé mohli vyzkoušet Firmy.cz, Mapy.cz Sreality.cz, Zboží.cz, Encyklopedii a Slovník.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám