Hlavní obsah

Operátoři vyprodávají starší modely mobilů s velkými slevami

Čeští operátoři před Vánoci vyřazují ze své nabídky starší modely mobilních telefonů. V listopadových výprodejích tak mohou uživatelé ušetřit až 4000 korun. Vyplývá to z informací firem.

Foto: Novinky

Jedním ze zlevněných mobilů je také oblíbený komunikátor HTC TyTN II s dotykovým displejem a Windows.

Článek

O2 má ve výprodeji čtyři modely, u dalších pěti doprodává poslední kusy. Například LG KS20 zlevnil z 10 295 na 6495 korun, Sony Ericsson W880i pak lze přes e-shop operátora pořídit se slevou 1800 korun za 4195 Kč.

T-Mobile v listopadu vyprodává pět telefonů se slevou až 3000 korun. Tu získají zájemci o Samsung G800, který nyní vyjde na 7499 korun. O 1500 korun je levnější W880i, který operátor prodává za 4499 Kč.

Vodafone vyprodává šest modelů, u kterých pro příští měsíc snížil ceny až o 1000 korun. Největší slevu nabízí u HTC TyTN II, který je nyní v nabídce za 13 977 Kč.

V Česku je přes 13 miliónů aktivních SIM karet. Češi si ročně pořídí přes dva milióny nových telefonních přístrojů. Největší prodej připadá na konec roku.

Reklama

Související články

Z mobilů se kazí pleť, varují dermatologové

Je to hotová noční můra pro každého teenagera. Britští dermatologové zjistili, že se z užívání mobilního telefonu mohou na tváři udělat pupínky. A pokud...

Do Česka míří obří mobil pro seniory

Od pátku se bude v Česku prodávat nový mobil Emporia Life určený pro seniory. Ti by bez problémů měli zvládnout ovládání přístroje, který má obří tlačítka...

Výběr článků

Načítám