Hlavní obsah

HTC Touch Diamond zvolen Evropským smartphonem roku

Novinky, mif

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

HTC Touch Diamond, vlajková loď společnosti HTC Corporation, byl oceněn členy EISA (European Imaging and Sound Association) jako „Evropský smartphone 2008 - 2009”. Touch Diamond zvítězil díky exkluzivnímu designu, který HTC u svých zařízení představilo vůbec poprvé.

Článek

"Je nám potěšením převzít od EISA tuto poctu. HTC dál pluje v úspěchu Touch Diamond u pokračovat. A to například se zažízením Touch Pro, které kloubí všechny přednosti Diamondu a ještě přidává hardwarovou klávesnici pro pohodlnější psaní e-mailů,” uvedl Florian Seiche, viceprezident HTC Europe.

Podobnost s iPhonem není náhodná, je to záměr HTC

Komunikátor HTC Touch Diamond se chlubí výkonným procesorem s frekvencí 528 MHz a interní pamětí o velikosti 4 GB, která je ale vykoupena absencí slotu na paměťovou kartu. Pozornost budí 2,8“ displej s rozlišením VGA, který nabídne novou technologii TouchFLO 3D. Ta uživateli dovoluje ovládat zařízení v 3D prostředí pouhým prstem, podobně jako je tomu u iPhonu od Apple.

I v dalších ohledech je patrná podobnost HTC Touch Diamondu s iPhonem od Applu. Příkladem může být i funkce přiblížení a posunu stránek pohybem jedné ruky, automatická optimalizace vzhledu stránky, nebo rotace displeje při prohlížení webových stránek podle polohy přístroje.

:. HTC Touch DiamondAutor: HTC

Nový komunikátor HTC Touch Diamond je přímou odpovědí na úspěšnost iPhonu od Apple. Přehledná základní obrazovka Home screen poskytuje uživatelům okamžitý přístup ke všem důležitým informacím - e-mailům, textovým zprávám, kontaktům, záznamům v kalendáři i aktuálním zprávám o počasí.

HTC Touch Diamond může zaujmout uživatele také začleněním technologie HSDPA a WCDMA pro rychlejší mobilní přístup k internetu. Komunikátor je vybaven lokalizovaným operačním systémem Windows Mobile 6.1. Na cestách lze využít také zabudovanou GPS navigaci.

Reklama

Související témata:

Související články

Revoluční iPhone 3G vtrhne do Česka 22. srpna

Fenomén mezi mobilními telefony se začne prodávat měsíc po světové premiéře i v Česku. Mobilní operátoři T-Mobile, vodafone i Telefónica O2 začnou telefon...

Výběr článků

Načítám