Hlavní obsah

Vodafone začal nabízet internet a pevnou linku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Mobilní operátor Vodafone nabídl vybraným skupinám podnikatelů vedle mobilního volání i telefonování z pevných linek a internet od Českých radiokomunikací. Od radiokomunikací již od loňského roku nakupuje internetové služby, které prodává pod svou značkou Vodafone OneNet, v rámci nové nabídky budou radiokomunikace služby nabízet pod svou značkou.

Článek

Vodafone novou službu nabízí od června, potvrdil mluvčí Filip Hrubý. Podle Hrubého je nabídka určena pro právní a advokátní kanceláře. Velikost trhu se přitom podle neoficiálních informací pohybuje kolem 1 000 až 2 000 firem.

"Na míru šité nabídky mobilních služeb Vodafonu pro stavební a dopravní firmy se v minulosti setkaly s jednoznačným úspěchem, a proto jsme se rozhodli přijít v oblasti taktického marketingu s komplexní nabídkou telekomunikačních služeb," dodal Hrubý.

Balíčky se službami v pevné i mobilní síti nabízí i konkurenční Telefónica O2 a rovněž T-Mobile, který volání z pevných linek pro velké firmy zavedl letos. Firma na začátku roku oznámila, že by mohla koupit některého z provozovatelů pevných sítí. Například jednání s tuzemskou pobočkou Telekomu Austria ale neskončilo dohodou.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám