Hlavní obsah

Videohra Plasma Pig – prase ve vesmíru

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vepř ve vznášedle chránící za každou cenu kosmickou loď – základem dobré hry je netradiční námět a tady se to rozhodně povedlo.

Článek

I když časem zjistíte, že se jedná o další vesmírnou střílečku, výrazná modifikace herního principu a hlavně charismatický hlavní hrdina vás na nějakou dobu připoutají k monitoru. Ona změna spočívá ve faktu, že se nepohybujete neustále vpřed, jako v drtivé většině vesmírných stříleček, nýbrž po orbitě kolem vesmírné lodi, kterou máte za úkol chránit před nalétávajícími hejny nepřátel.

Když takhle vydržíte u jedné, budete se moci v určený okamžik přesunout k další, což zvýší vaše schopnosti a naopak. Úrovní zde sice moc není, ale to poněkud kompenzuje fakt, že druhá polovina je docela těžká a rozhodně se vám ji nepovede dokončit hned napoprvé.

Grafika je poměrně líbivá, což hře přidává na hodnocení, nicméně je stále stejná, podobně jako herní náplň, což zase nějaký ten bodík ubírá. Nicméně pro chvilkové rozptýlení titul jako dělaný.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám