Hlavní obsah

Videohra Offroad Racers – napříč krajinou

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Koho nebaví neustálé kroužení po závodní dráze, tomu určitě přijde vhod menší výlet do přírody. Ať už si osedláte bugatku nebo monster truck, na kochání nebude příliš času.

Článek

Stejně jako ostatní freewarové simulátory má i tento velké ambice, které však ve srovnání s komerčními tituly poněkud vadnou. Sami to určitě pochopíte po prvních metrech za imaginárním vozidlem, kdy nebudete mít jasno, zda-li řídíte auto nebo spíše vznášedlo.

Nutno podotknout, že přehnaná náchylnost ke smykům je jedním z mála nedostatků hry, na který se dá navíc docela rychle zvyknout. Dál už následují jen klady. Líbivou grafiku není potřeba hlouběji rozebírat, naopak je potřeba ztratit pár slov o herních módech. Krom klasického závodění a jízdy na čas (pro odemčení dalšího kola) tu je ještě vyřazování, kdy po průjezdu kontrolním bodem vypadává poslední ze závodního pole.

Svůj díl na atraktivitě závodů nese i promyšlený systém zrychlování (tzv. nitro), které můžete používat dle libosti, ale nesmíte při tom přehřát motor. Výsledkem je nadmíru dobrá zábava a překvapení, že i GameTop si občas sáhne na nadprůměr.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám