Hlavní obsah

Videohra Army of Two - prostřílejte se mezi nepřáteli k tajemství 40. dne

Novinky, mif

Nová videohra Army of Two: The 40th day bude pokračováním úspěšné kooperativní střílečky, která vyšla na jaře minulého roku. Děj se tentokráte obehrává v katastroficky postižené Šanghaji v Číně. Vaším úkolem je odhalit v roli hlavních hrdinů tajemství 40. dne, který tvoří podtitul tohoto pokračování.

Článek

Pokračování kooperativní akce Army of Two bude dosti rozsáhlé a na scénu se vrátí v roli hlavních představitelů známá dvojka Salem a Riose.

Tato jednotka se vydá do čínské Šanghaje, která je postižena doslova gigantickou katastrofou, a oba hrdinové se octnou na místě činu. Opět si zvolili špatné načasování a stejně tak i místo, ale tato dvojka dokáže spolu vyřešit i nemožné a společně budou bojovat skrze zničenou Šanghaj, jež je v obležení.

Nové pokračování hry obsahuje rozšířenou kolekci kooperativních manévrů, které může jeden z hráčů kdykoli použít. Jejich prostřednictvím se týmu otevírají nové strategické varianty. Každou situaci budete moci vyřešit hned několika způsoby.

Videohra Army of Two: The 40th day bude dostupná pro platformy Xbox 360, PlayStation 3 a PSP (PlayStation Portable). Cena videohry ještě nebyla stanovena, na trhu by se měla objevit letos v zimě.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám