Hlavní obsah

Ve hře Infinitum se nelítostné boje odehrávají v centru Česka

Novinky, Hry.cz

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Titul Infinitum získal v loňském roce ocenění Česká hra roku 2011. Strategie, kterou je možné hrát na internetu zadarmo, v sobě kombinuje prvky ekonomického a bojového typu her. Infinitum je k dispozici na serveru Hry.cz.

Foto: infinitum.cz

Ve hře nechybí ani Žižkovská věž

Článek

Děj hry Infinitum se odehrává ve fiktivní budoucnosti České republiky. V každém ze skoro 9000 měst a vesnic může hráč produkovat suroviny, jako jsou dřevo, jídlo, ocel nebo také pivo. To slouží k tomu, aby se lidé měli dobře a rychleji ve městech rostla populace.

Foto: infinitum.cz

Stadion Baník Ostrava

Na hlavní mapě spolu mohou hráči bojovat o města, navzájem si je dobývat, ale také si pomáhat a uzavírat spojenectví. Budoucnost celého světa závisí jen a jen na rozhodnutí hráčů. Celý příběh titulu si je možné prohlédnout na stránkách vývojářů.

Foto: infinitum.cz

Infinitum

Infinitum v Česku funguje již rok a získalo si početnou skupinu příznivců. Jistě je tomu také proto, že dává hráčům zcela nové možnosti hry a nesvazuje je do předkreslených měst. Navíc obsahuje zcela nové funkce jako například sdílení jednotek mezi hráči v alianci nebo obrovské mezialianční boje v reálném čase, kde každou jednotku vidíte samostatně.

Hru Infinitum naleznete zde

Reklama

Výběr článků

Načítám