Hlavní obsah

V srpnu hráči na Xboxu okusí dobrodružství, závody i tajemno

Novinky, abr

Společnost Microsoft odhalila seznam titulů, které se budou moci hráči stáhnout v rámci předplatného Games with Gold. V srpnu budou již tradičně k dispozici čtyři tituly, dva pro Xbox 360 a dva pro Xbox One X. Díky zpětné kompatibilitě si nicméně všechny čtyři hry bude možné zahrát právě na Xboxu One X.

Upoutávka na hru Gears of War 4Video: The Coalition

 
Článek

Gears of War 4

Po napadení své vesnice a těsném úniku musí JD Fenix a jeho přátelé Kait a Del zachránit své milované a odhalit původ nového hrůzného nepřítele. Nový soubojový systém na blízko z úkrytu a k tomu popravy útočným nožem, přináší spoustu nových příležitostí, jak překvapit soupeře. A jeho vnitřnosti.

Hrajte v kooperaci s kamarády nebo bojujte on-line v jedné z nejuznávanější videoherní série novodobé historie a připravte se na příchod Gears 5. Pětka vychází již 10. září.

  • Dostupnost: 1. 8. – 31. 8. pro Xbox One
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Gears of War 4

Forza Motorsport 6

Hru si opět pod svá křídla jako tvůrce vzalo studio Turn 10. Turn 10 Studios se vždy zabývá tím, aby posunuli tuto franchisu na novou úroveň, kde zároveň přináší skutečně neuvěřitelné zážitky pro automobilové nadšence všech typů vozů.

hlavním tahounem a taky titulním vozem na přebalu tohoto vydání Forza Motorsport je úchvatný Ford GT Supercar. Tento špičkový supersport pohání místo tradičního V-8 motoru EcoBoost V-6 s dvojitým turbodmychadlem, což dává autu pod kapotu „pouhých“ 600 koňských sil.

  • Dostupnost: 16. 8. – 15. 9. pro Xbox One

Upoutávka na hru Forza Motorsport 6Video: Turn 10 Studios

Torchlight

Hru Torchlight hráčům zprostředkovávají tvůrci takových titulů, jako je Diablo 1, Diablo 2, Mythos a Fate. Dokážete odhalit tajemství, které se skrývá pod plamenem pochodně?

Na výběr máte z trojice tříd postav – ničitel, alchymista a přemožitel – s nimiž hledáte dobrodružství v náhodně generovaných úrovních katakomb. V této napínavé akční RPG bojujte s hordami monster, učte se ničivým schopnostem a zmocňujte se pokladů.

  • Dostupnost: 1. – 15. 8. pro Xbox One a Xbox 360
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Torchlight

Castlevania: Lords of the Shadow

Ve hře Castlevania: Lords of the Shadow si zahrajete za postavu Gabriela. Ten se, poté, co byl vychován Bratrstvem světla, vydává na cestu zničeným světem s cílem porazit tři frakce Pánů stínu, a ukončit tak jejich temnou vládu. S Gabrielem a jeho ničivým bojovým křížem se pomstěte těm, kdo vám vzali blízké, a pokuste opět nastolit rovnováhu světa.

  • Dostupnost: 16. – 31. 8. pro Xbox One a Xbox 360
Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Castlevania: Lords of the Shadow

Může se vám hodit na Zboží.cz:

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám