Hlavní obsah

Sony obohatila herní konzole o videokamery a 80 GB disky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V polovině května se dostala na evropský trh přídavná high-tech mašinka pro kapesní konzoli PlayStation Portable (PSP). Kamera Go!Cam v ceně 1420 korun dovoluje na nejmenší PlayStation nahrát desítky tisíc fotografií nebo krátkých filmů. Omlazeno bylo také železo stolního přístroje PlayStation 3.

Článek

Samozřejmě, že s Go!Cam lze uložit do PSP desetitisíce fotek pouze za předpokladu, že bude konzole vybavena patřičně velkým záznamovým médiem. Výrobce Sony doporučuje rovnou záznamové médium formátu Memory Stick PRO Duo s kapacitou 4 GB.

Go!Cam disponuje vestavěným mikrofonem pro záznam zvuku, možností vertikálně změnit sklon až o 180 stupňů a programovou výbavou Go!Edit, která dovoluje ukládat a editovat fotografie, video a zvukové klipy.

PlayStation 3 omlazen

PlayStation 3 dostal také nové železo. Vyměněn byl jeho 20 a 60 GB pevný disk - v Jižní Koreji jej nahradil rovnou 80 GB model.

:. Sony PlayStation 3 s 60 GB pevným diskem stojí v ČR asi 16 000 Kč. [celá zpráva]

Herní konzole s novým harddiskem bude dostupná od 16. června - zatím pouze pro Jihokorejce.

"Šasi 80 GB PlayStationu 3 je identické jako u jeho evropských verzí. Jedinou výjimkou je větší pevný disk," uvedl mluvčí japonské Sony. Dodal, že firma zatím neplánuje prodávat PlayStationy s 80 GB pod kapotou také v Evropě.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám