Hlavní obsah

Sims 3 Hrátky osudu: radosti i strasti celého života v jedné hře

Novinky, mif

Hra Sims 3 slaví úspěch především u něžnějšího pohlaví. V podstatě se jedná o simulátor běžného života. Pro tuto populární hru nyní vyjde zajímavý dodatek nazývaný Hrátky osudu, který obsahuje nové aktivity, oslavy, radosti i strasti. Vše je k dispozici pro nejmenší i nejstarší postavy v tomto titulu.

Článek

„Dodatek The Sims 3 Hrátky osudu obsahuje nové herní prvky a předměty, které si komunita fanoušků už dlouho žádala. Jde například o patrové postele, nákladné svatby či krize středního věku,“ prozradil Scott Evans ze společnosti Electronic Arts.

V Hrátkách osudu se objeví nejrůznější oslavy i nová životní dramata, která dají průchod hráčské kreativitě. „Na začátku se octnou v dětském světě nekonečné představivosti, kde na ně čekají hodiny tance, provádění lumpáren s imaginárními kamarády nebo malá velká dobrodružství v domečcích v koruně stromu ve třech tematických podobách: kosmická loď, dřevěná chata či princeznin zámek,“ uvedl Petr Prošek z EA.

„Poté se jejich pozornost přesune k bouřlivým rokům dospívání, provázeným zlomyslným nastražováním pastí na záchodě, barvením vlasů nebo zvoněním na zvonky sousedů, soupeřením o titul královny či krále závěrečného školního plesu, nebo divokými domácími večírky, když rodiče vytáhnou paty z domu,“ dodal.

Hrátky osudu se začnou prodávat na přelomu května a června za cenu 700 Kč. Novinka není vhodná pro děti mladší 12 let. Nový datadisk je funkční pouze s originální hrou Sims 3.

Pro fanoušky série Sims EA připravila speciální kartu s tisíci body SimPoints, které slouží v titulu jako platidlo při nákupech některých věcí. Karta stojí 199 korun, ke hře Sims 3 ji uživatelé dostanou zadarmo.

Reklama

Výběr článků

Načítám