Hlavní obsah

Paul McCartney a Ringo Starr představili novou videohru o Beatles

Novinky, Miloslav Fišer

Poslední dva členové legendární britské kapely Beatles Paul McCartney a Ringo Starr se objevili znovu společně na pódiu. Tentokrát to bylo při prvním veřejném uvedení videohry The Beatles Rock Band v Los Angeles v rámci veletrhu elektroniky a videoher. Její premiéry se zúčastnily i vdovy po zemřelých "broucích" Yoko Ono a Olivia Harrisonová.

McCartney a Starr představili videohru o BeatlesVideo: ČTK/APTN

 
Článek

Rock Band: The Beatles je dalším pokračováním z Rock Band titulů, které vychází pod záštitou EA Games již několik let. Tentokrát se tvůrci zaměřili na nejúspěšnější skupinu všech dob - The Beatles.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Rock Band: The Beatles

Hudební simulátor bude vycházet ve znamení devítek. Na trhu by se měl totiž oficiálně objevit 9. září 2009, a to rovnou ve třech edicích. Tou první je jen samotná hra, v druhé edici pak navíc naleznete kytaru.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Rock Band: The Beatles

Pro opravdové fajnšmekry bude určena speciální limitovaná edice, ve které kromě samotné hry bude zmenšená funkční replika Bass kytary Sira Paula McCartneyho, mikrofon se stojanem a další bonusový materiál.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Rock Band: The Beatles

Hra bude dostupná pro všechny moderní televizní konzole, tedy Playstation 3, Xbox 360, ale také pro Nintendo Wii. Přestože by se hra měla objevit na trhu až v září letošního roku, některé internetové obchody již nyní dělají první předobjednávky. Cena základní verze hry se pohybuje okolo 1500 Kč.

Foto: Novinky

Ukázka ze hry Rock Band: The Beatles

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám