Hlavní obsah

O budoucnosti hry Postal 4 rozhodnou fanoušci

Novinky, abr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Herní série Postal pravděpodobně dostane další pokračování s pořadovým číslem čtyři. Na Steamu se již objevila tzv. early access verze, ve které mohou hráči nahlédnout do kuchyně tvůrců. A o tom, zda se nakonec dočkáme finálního produktu, nakonec budou rozhodovat právě hráči.

Trailer ke hře Postal 4Video: archív tvůrců

 
Článek

První a druhý díl Postalu se svého času těšil velké popularitě, trojka ale byla naopak velkým propadákem. Ve čtyřce ale tvůrci slibují, že zašlou slávu opět opráší – už jen díky tomu, že na Postalu 4 mají pracovat stejní lidé jako na rozšíření Paradise Lost pro Postal 2 a titulu Postal Redux, obě tyto hry slavily mezi hráči velký úspěch.

Vzdali se desítek milionů korun. Ale vyplatilo se jim to

Hry a herní systémy

A na ten chce navázat i čtyřka, i když pochopitelně s daleko propracovanější grafikou a úplně novým herním systémem. Tvůrci nicméně slibují, že půjde opět o šokující satirickou komediální FPS akci v otevřeném světě.

Současná early access verze má však k té finální daleko. Tvůrci totiž přiznávají, že se jim nepodařilo s žádným herním domem dohodnout spolupráci tak, aby mohla být práce dotažena. Současnou ukázku tak financovali z vlastních peněz.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Postal 4

Nyní chtějí počkat na to, jaká bude odezva herní komunity. Pokud se čtyřka bude fanouškům líbit, pustí se do prací na finální verzi.

Jedním dechem je však nutné dodat, že na to nebudou mít dostatek peněz. Už nyní se tak nechali slyšet, že v případě zájmu vyhlásí nějakou crowdfundingovou kampaň, ve které budou moci hráči přispívat na dokončení celého titulu.

V takovém případě by pak Postal 4 vyšel nejen ve verzi na PC, ale také pravděpodobně pro televizní konzole Xbox a PlayStation. Zda se tak skutečně stane, ale ukáže až zájem hráčů. Teprve poté tvůrci nějakou kampaň na finanční podporu odstartují.

Foto: archív tvůrců

Ukázka ze hry Postal 4

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám