Hlavní obsah

Nový díl populární hry Need for Speed bude na podzim

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Další díl mimořádně úspěšné závodní hry Need for Speed sjede z výrobních pásů firmy Electronic Arts na podzim. Přírůstek s názvem ProStreet by měl celé sérii určit zcela nový směr, podobně jako se mění způsob závodů na ulici v reálném životě, tvrdí výrobce.

Článek

Hru vyvíjí tým EA Black Box se sídlem v kanadském Vancouveru. Její distribuce do obchodní sítě je plánována na letošní podzim.

Need for Speed s podtitulem ProStreet přínáší především souboje jeden na jednoho proti nejlepším street-racerům v obrovském množství různých závodů.

Hra se vyznačuje propracovanou fotorealistickou grafikou aut i prostředí, jak bylo možné vidět na včerejší prezentaci ještě nehotového softwaru v Praze.

:. Snímek ze závodní hry Need for Speed ProStreet

Podle vývojářů dalšího vylepšení doznala technologie Autosculpt, která vůbec poprvé umožňuje přímo ovlivňovat výkon vozu, stejně jako upravovat jeho vzhled podle vkusu.

Poprvé v historii série se v ProStreet projeví jezdecké karamboly pořádně na vzhledu auta (zasvěcení tvrdí, že pokud se s vozem otočíte na střechu, už s ním neodjedete jako v minulých dílech NFS) a jeho jízdních vlastnostech. Novinkou je i revoluční onlinový mód.

Titul Need for Speed ProStreet bude dostupný jak pro osobní počítače, tak pro konzole Xbox 360, PlayStation 3/2, Nintendo Wii a DS. Přivítají jej i majitelé přenosných mašinek PSP (PlayStation Portable) a mobilních telefonů. Hra by se měla na trhu objevit koncem října 2007.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám