Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Zombocalypse – boje s nemrtvými

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Cizí planeta, na ní jen vy, vaše mačeta a ze země vylézající zombies. Může si milovník akce představit něco lepšího?

Článek

Samozřejmě že proti takové drtivé přesile nestojíte sami. Vaši věrnou společnicí budiž velice účinná mačeta, které bude stačit jediné seknutí k tomu, aby nemrtvého poslala zpátky do horoucích pekel. Později se začnou přidávat i další prostředky, jako brokovnice, kulomety anebo plamenomet, ale nic výjimečného, takže se nezřídka stane, že zase zatoužíte po ocelově chladném ostří první zbraně.

Hra velice dobře vypadá, dalo by se říci, že až profesionálně. Bohužel nemůžeme totéž prohlásit i o zpracování, které má značné hardwarové nároky a na pomalejších počítačích se hýbe jen s velkými obtížemi. Podle internetových diskusí ale záleží na konkrétním stroji, takže je možné, že budete při spouštění a hraní úspěšní. U pomalejších počítačů je to však velmi málo pravděpodobné.

A to je velká škoda, protože jinak má tento projekt velkou šanci uspět a zaujmout. Snad budou jeho další verze lépe optimalizované i pro starší stroje.

DOWNLOAD, homepage, 40 MB, 7/10

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám