Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Vroom! Vroom! - roztomilé závodění

Novinky, Ondřej Pohl

Zapomeňte na propracované simulátory s realistickou fyzikou a propracovaným trojrozměrným enginem, perfektní vzrušení si můžete užít i při prohánění autíček po autodráze.

Článek

Celý okruh vidíte seshora a autíčka na něm jsou tak malá, že pomalu připomínají barevné tečky. I jejich chování má k nějakému realismu daleko - brutální zrychlení mnohdy nezvládnete, což nezřídka končívá nárazem do mantinelu, od nějž se odrážíte jako gumová kulička.

Nicméně počítačem řízení závodníci takové problémy nemají, a tak vám nezbyde nic jiného, než nějakou chvíli trénovat, abyste se jim vyrovnali. Nemusíte se však bát, že byste záhy upadli do stereotypu, protože hra nabízí dostatek líbivých tratí, na nich si můžete trénovat své řidičské schopnosti, a to hned v několika módech.

Jak už název napovídá, spíše než o cokoli jiného se jedná o roztomilou záležitost, která vám pomůže na chvíli se odreagovat tak, že si "zablbnete" jako malé děti.

DOWNLOAD, homepage, 4.4 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Kung-Fu Master 3D - proti všem

Kung-Fu Master 3D je taková obyčejná bojovka - nenabízí přílišnou originalitu ani variabilitu soubojů, ale konstantní přísun snadno porazitelných nepřátel....

Výběr článků

Načítám