Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: TPS Crisis - povedená skákačka

Novinky, Ondřej Pohl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Plošinovky v poslední době jako by byly na ústupu. O to více potěší každý povedený kousek. Nenechejte se však zmást líbivou grafikou, hra je po všech stránkách velmi náročná.

Článek

Stejně jako grafika je i příběh laděný v mírně potrhlém duchu. Někdo ukradl z továrny balící fólie a při útěku je poztrácel a na vás je, abyste je všechny posbírali a donesli zpátky.

Překážek na vás přitom číhá celá řada. Základní a velice otravné jsou miny, které po kontaktu okamžitě vybuchují a dále pak jsou to různé automatické zbraně, kterým se už nelze jen tak vyhnout a je potřeba je zničit.

Udělat to musíte rychle a hlavně bezchybně, protože stačí jediný výbuch anebo zásah, je po vás a celou úroveň můžete začít znova. Pro mnohé to může být frustrující, ale zase hra nesklouzává ke standardu většiny plošinovek, které se s nezranitelností hlavního hrdiny stávají velice nudnými.

DOWNLOAD, 12.2 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Magic Drop - pro dlouhou chvíli

Máte dlouhou chvíli, do ničeho se vám nechce a potřebujete se nějak zabavit? Pokračujte ve čtení, dnešní logický rychlík vám určitě pomůže rozptýlit nudu.

Výběr článků

Načítám