Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Toubou - trpíte závratí?

Novinky, Radovan Blažek

Pokud odpovídáte na otázku z nadpisu ano, pak byste účast v této hře měli zvážit. Ono totiž není nic jednoduchého viset na okraji kluzké plošiny a ještě přitom zneškodňovat obří koule za pomocí náloží.

Článek

To, co hře chybí v grafickém zpracování, si bohatě vynahrazuje svým poměrně neotřelým konceptem, který je naznačen v úvodu. Vše se odehrává na desce volně levitující v prostoru, ze které samozřejmě nesmíte spadnout dolů. Totéž se nesmí stát ani velkým barevným koulím, které se tam nacházejí s vámi.

A proto je lepší pro jistotu zničit dříve, než si to třeba rozmyslí zamířit dolů. K tomu budete jako správní drsňáci používat výbušninu, kterou umístíte na políčko, kam koule doputuje a pak ji odpálíte. No a aby to bylo zajímavější, různé koule se po zásahu chovají jinak, ale jak, to vám prozrazovat nebudu, abych vám nekazil překvapení.

Takže, jak jsem říkal, nenechejte se odradit poněkud neforemným vzhledem. To důležité se totiž skrývá uvnitř.

DOWNLOAD, homepage, 0.9 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Noisy Mountain - krvavý příběh

Pro milovníky všech tělních tekutin tu máme další hru, jejíž dominantní barvou je červená. Odkud se vzala a proč musíte zjistit sami v této vskutku strašidelné...

Hrajeme zdarma: Veck - zmatek nad zmatek

Futuristická, barevná a hodně zběsilá. Tak by se dala nejlépe charakterizovat abstraktní střílečka vzešlá ze soutěže vývojářů.

Hrajeme zdarma: Broken Knuckles - nutná obrana

Jste frustrováni současným právním systémem, v němž jsou práva útočníka důležitější než bezpečí napadeného? Pak vyzkoušejte tuto bojovou hru. Za vyražené zuby...

Výběr článků

Načítám