Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: The Patron – kdo se bojí duchů?

Novinky, Radovan Blažek

Představte si opuštěný hřbitov uprostřed temné noci, z jehož hrobů najednou začnou vylézat nemrtví. Že chcete vzít nohy na ramena? Ani nápad, vy se jim postavíte a všechny je zaženete zpět.

Článek

Jak se to dělá? Nečekejte od této české hry žádné drastické scény se stříkající krví a poletujícími usekanými údy. Nemluvíme totiž o samotné mrtvole, ale spíše jakési duši, která se jako jemný opar zvedne nad hrob a pomalu si to zamíří k východu. Jak ji v tom zabráníte? Docela originálně – na jejím hrobě zapálíte svíčku. Těch však máte omezený počet, takže pokud přesně nevíte, na kterém hrobě tak učinit, máte o problémy postaráno.

Velkou pochvalu zaslouží hra za atmosféru, kterou vystihuje opuštěný půlnoční hřbitov. Vše je ponořeno do tmy, ozývají se z ní podivné zvuky a slabší povahy u toho mohou začít cítit opravdovou úzkost.

:. The Patron

Ačkoli je herní princip velice jednoduchý a nové úrovně nepřinášejí krom navýšení obtížnosti nic nového, hra si vás poměrně snadno získá. Jedná se tak o milý důkaz konkurenceschopnosti české freewarové scény a to i v celosvětovém měřítku.

DOWNLOAD, homepage, 31 MB, 8/10

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Shootiah – letecké souboje

Rok 2017 a celosvětová válka, v níž se rozhodne o budoucnosti celého lidstva. Co lepšího můžete v takovém okamžiku dělat, než naskočit do supermoderní stíhačky...

Výběr článků

Načítám