Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Tagap - zastřel si svého tučňáka

Novinky, Ondřej Pohl

Ačkoli jsou tučňáci považováni za mírumilovná a neškodná stvoření, pokud se jim dostanou do ruky zbraně, můžete čekat docela solidní krveprolití.

Článek

Ve stručnosti lze Tagap charakterizovat jako běžnou, leč velmi dobře zpracovanou plošinovku, s přemírou akce. Ta zde hraje opravdu hlavní roli, hlavně kvůli tomu, že přísuny nepřátel jsou nevyčerpatelné, a tak se jediný váš krok neobejde bez toho, abyste netiskli spoušť.

Naštěstí se vám dostane i docela silného arzenálu. Ten začíná na obyčejné pistoli a přes velice účinnou brokovnici se dostává až k různým specialitkám explozivní povahy. Použití každé z nich způsobí ostatním tučňákům velice realistická a hlavně hodně, ale opravdu hodně krvavá zranění. Proto bych hru nedoporučil nejenom slabším povahám, ale také ochráncům zvířat.

Tu a tam se vyskytne i náznak nějaké logické hádanky spočívající obvykle v používání různých spínačů a jimi ovládaných dveří nebo zdviží. Když si k tomu přičtete velice solidní zpracování, pak před sebou máte zábavu, která nezklame. 

DOWNLOAD, homepage, 95 MB, 9/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Forted - braňte pevnost!

Je libo nějakou zběsilou akci na odreagování po náročném dni? Pak zkuste ubránit jednu malou stavbu před nájezdy tisíců krvelačných nepřátel.

Výběr článků

Načítám