Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: System Lord – boje vládců soustavy

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Máte rádi seriál Hvězdná brána? Tak to by vás mohla zaujmout tato hra, která formou real-time strategie ztvárňuje boje v dalekém vesmíru.

Článek

Ačkoli je Hvězdná brána plná nejrůznějších mimozemských ras, zde narazíme pouze na jedinou: na Goa’uldy. Ti se rozhodli těžit vzácný nakadah na nově objevených planetách, což se ale neobejde bez vzájemných svárů.

Na starost dostanete nákladní lodě pro přepravu suroviny, malé a obratné stíhače, o trochu větší bombardéry a samozřejmě i mateřskou loď. A to je vše – ano, oprávněně vám to může připadat málo, protože to velice nahrává stereotypu v hraní.

:. System Lord

Stejně tak ovládání by zasloužilo trochu zmodernizovat. Zvláště pokud jste někdy v poslední době hráli nějakou moderní real-time strategii, pak vám zde určitě bude spousta věcí chybět.

Na druhou stranu je her tohoto druhu tak žalostně málo, že lze nad mnohými nedostatky lehce přivřít jedno oko. To druhé pak můžete přivřít, jestliže se počítáte mezi fanoušky Hvězdné brány, i když hra s ní souvisí spíše jen vzdáleně.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám