Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: SuperTuxKart - závody se zvířátky

Novinky, Ondřej Pohl

Někteří z vás si ještě možná vzpomenou na WackyWheels - závodní hru, kde spíše než o realismus šlo o pořádnou zábavu. Její pořádnou porci vám nabídne i tato napodobenina.

Článek

Tak jako v předloze i zde začínáte výběrem svého oblíbeného zvířátka. Bohužel jde pouze o grafickou stránku věci, protože jízdních vlastností se to moc nedotkne. Pak už můžete vyrazit na závody.

Ty jsou dvojího druhu. Prvně jakýsi trénink, kdy soupeříte pouze s časem no a potom také regulérní závody. V nich se ovšem nebudete snažit zvítězit pouze s pomocí svých řidičských dovedností, ale také za použití různých zbraní a vylepšení. Takže tu najdete obligátní rakety, stejně tak jako různá zrychovadla a podobně. Jejich používání dělá hru opravdu zábavnou.

Trochu je to horší s občasnými chybami, třeba takovými, kdy se zaseknete a už nemůžete dál pokračovat v cestě. Věřme ale, že budou v následující verzi opraveny.

DOWNLOAD, homepage, 14 MB, 7/10

Reklama

Související články

Hrajeme zdarma: Rider 2 - výlet do Tokia

Připadá vám, že je dopravní situace ve vašem městě totálně zmatená a na hranici kolapsu? Pak se třeba zkuste v této hře projet po Tokijských ulicích. Možná...

Hrajeme zdarma: F.A.R.T. - masakr!

Velmi jednoduchou zápletku se vám budou tvůrci F .A. R. T. snažit vynahradit hektolitry krve a desítky padlých nepřátel, o jejichž těla budete zakopávat....

Výběr článků

Načítám