Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Super Motocross – divoká jízda přírodou

Novinky, Radovan Blažek

Občas ve zprávách vídáme příspěvky o nezodpovědných motorkářích, kteří prohánějí své silné stroje uprostřed polí, lesů a luk. Něco podobného si můžete vyzkoušet i v této hře, ale nemusíte se při tom bát žádného postihu.

Článek

Pravidelným čtenářům stačí jen říct jméno vývojářského týmu – My Play City – a hned si udělají představu, jakým směrem se hra ubírá. Velký důraz je tedy kladen na grafiku a design úrovní. Ty se před vámi odemykají postupně podle výsledků těch předchozích. A je opravdu na co si počkat, protože prostředí, kterým projíždíte, se neustále mění a klade na vás nové a nové nároky.

O poznání horší to je, jak  už jsme zvyklí, s realističností a zpracováním fyzikálního modelu. Že jsou od sebe motorky odlišeny jen hmotností a výkonem by se dalo ještě překousnout, ale jejich chování už ne. Celá hra je totiž posunuta k mnohem větší zábavnosti, takže zvládnuté situace vypadají dosti nerealisticky a ve skutečnosti by určitě skončily nepěknými úrazy.

Verdikt tedy můžeme jako přes kopírák přepsat od ostatních her od tohoto týmu: kdo hledá pohlednou a nenáročnou zábavu na nepříliš dlouhý čas, určitě si přijde na své.

Reklama

Související témata:

Související články

Hrajeme zdarma: Nanozoa – boje s nemocemi

Myšlenka zmenšit bojovou loď natolik, že se s ním půjde vnořit do lidského organismu a bojovat s viry a bakteriemi, provází lidstvo už od nepaměti. Jak by něco...

Výběr článků

Načítám