Hlavní obsah

Hrajeme zdarma: Sam & Max Episode 4 - výtečná adventura

Novinky, Radovan Blažek

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Jako na dar z nebes je třeba pohlížet na každou hru, která byla dříve komerční, a posléze uvolněná k volnému šíření. Dvojnásob pak, pokud se jedná o tak nedostatkový žánr jako adventura.

Článek

Dvojka Sam Max není mnohým příznivcům žánru neznámá. Kombinace dobráckého psího policajta a neuvěřitelně užvaněného bílého králíka, který nikdy nejde daleko pro sarkastickou poznámku, už sama o sobě slibuje dobrou zábavu. Pak si k tomu přidejte prezidenta, který se zbláznil, a máte o zábavu postaráno.

Jako další plus počítejte hezkou grafiku ve třech rozměrech a klasické, mnohými tak oblíbené, prvky pointclick adventury. A samozřejmě spousty rozhovorů, na kterých tato hra a většina jejich vtípků stojí.

Společnosti Telltale Games se její záměr vyvedl, protože po dohrání této ochutnávky jsem zatoužil po další podobné zábavě, za níž je však nutno zaplatit. A předpokládám, že na tom budete podobně.

DOWNLOAD, homepage, 80 MB, 9/10

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám